ЕТО, ТОВА Е МЯСТОТО, В КОЕТО УС НА СЕБ ТРЯБВА ДА ПУБЛИКУВА

Раздел отделен специално за съобщения, предложения и коментари свързани с дейността на СЕБ

Модератори: ilu6a, SEB

ЕТО, ТОВА Е МЯСТОТО, В КОЕТО УС НА СЕБ ТРЯБВА ДА ПУБЛИКУВА

Мнениеот stoichowinemaker » Нед Яну 27, 2008 11:54 am

Хайде, напишете новия управителен съвет. Нали искате конструктивни предложения? Пет имена се пишат за 5 минути. Напишете ги! Ако ги знаех, аз щях да ги напиша. Тук трябва да се публикува отчета на УС, програмата на новия УС, всички предложения и актове на УС, списък на членовете на съюза. Намерете имейлите на колегите, вижте как работи НЛВК и как информира членовете си. Популяризирайте този форум, защото той е непопулярен. Нека в другите секции има кавги, без тях не може, но това е сериозната секция. Публикувайте тук всички идеи, новости, съобщения и мероприятия, събудете сайта, намерете си страница в медия... Още предложения искате ли?
stoichowinemaker
 
Мнения: 32
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 4:55 pm

Мнениеот sstan » Пон Яну 28, 2008 4:27 pm

Да ето това вече е нещо конструктивно. Идеята на този раздел е точно това което предлагаш и съвсем скоро ще започнем да публикуваме такива неща. Относно популярността на форума, като го пуснах доста мислих върху това. Лесно мога да го вкарам в челните места на търсачките, но тогава има опасност от много спам, като "как се напих вчера ..." , "да пия ли бира след водката..." и такива неща които ще повлияят върху сериозността на форума. В момента регистрираните постепенно се увеличават, като обаче около 80% от тях са колеги.
sstan
Site Admin
 
Мнения: 648
Регистриран на: Пон Яну 15, 2007 5:54 pm
Местоположение: Велико Търново

Мнениеот katia » Пон Яну 28, 2008 9:05 pm

НЛВК работи със средства и хора, на които това им е ежедневната работа, а СЕБ работи на добра воля. Мисля, че точно ти знаеш много добре.
За членовете на УС на СЕБ не е никакъв проблем - ще се напишат.
И аз си мислех същото, че може в този форум да се поставят основни въпроси, обсъждани на УС, за да има коментари.
katia
 
Мнения: 227
Регистриран на: Пет Ное 09, 2007 10:28 pm
Местоположение: Пловдив

Нека станем повече!

Мнениеот Alambik » Вто Яну 29, 2008 10:10 am

Вярно е, че повечето сме колеги и СЕБ работи на добра воля, но наистина този форум трябва да се разрастне. Навремето(2004г) ми бе връчена молба за да кандидатсвам за член на СЕБ, но напуснах "Черноморско Злато-АД" и така и нестанах член, но по този начин разбрах за СЕБ, а и чрез него могат да се превлекат много колеги и да се избегнат бъдещите проблеми в сайта. Нека СЕБ да уведоми всички свои членове за сайта, а те своите колеги. Имаме и много колеги зад граница, които работят по специалноста и могат да дават доста идеи и мнения, да осветлят някой нови технологии. Един такъв човек е Николай Куртев, доста от вас сигурно го познават и знаят, че е доста упорит. Хубаво е, че има наченки на конкурс за "Енолог на годината", все пак се тръгва от някъде, но е хубаво конкурса да се провежда сам с домашно произведени вина, лично от технолога, може и суровината да е закупена! Иначе си има "Винария" за тази работа.
Alambik
 
Мнения: 93
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 10:49 pm
Местоположение: Plovdiv

СУПЕР

Мнениеот stoichowinemaker » Вто Яну 29, 2008 11:08 am

Аз предлагам конкурс за домашен бензин и домашен мерцедес :lol:
stoichowinemaker
 
Мнения: 32
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 4:55 pm

Мнениеот Alambik » Сря Яну 30, 2008 9:05 am

Защо се смееш и баба може да прави вино, когато е във винпром с всичките му условия! Значи всички технолози във винпромите в България са достойни за "Енолог на годината", да гледаме "Винарията" тогава, нали вече не е подкупна! Ууууу май много ще делят 1 място!!! :idea: :lol: Производството на домашен бензин го оставяме за къдърните технолози, които могат да си направят малка спиртна колонка, има достатъчно материали в Net-а, медни тръби в магазина, оксижени на Руския и сребърен припой, дерзайте технолози. Консултациите при проф. Маринов и катедра Топлотехника.
Alambik
 
Мнения: 93
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 10:49 pm
Местоположение: Plovdiv

ЕТО ЗА ТОВА ГОВОРЕХ

Мнениеот stoichowinemaker » Сря Яну 30, 2008 9:47 am

Ето за това говорех, уважаеми колеги, Вие които останахте след декемврийското прочистване на управителния съвет на енолозите, за да оздравите партията. Прочетохте ли предложението на аламбика? То само потвърждава думите ми, че този конкурс просто не го разбраха и че ЕНОЛОГ НА ГОДИНАТА НЕ СЕ ИЗБИРА СЪС СЪСТЕЗАНИЕ. Надявам се да получите и още по-впечатляващи изказвания, за да се усетите, че когато превърнете емно признание в елементарно и недомислено състезание, се ражда запартък.
Светлина, строители, материали и архитекти- ако искате запомнете четирите компонента, ако не искате, да не Ви пука, както до сега.
stoichowinemaker
 
Мнения: 32
Регистриран на: Чет Яну 24, 2008 4:55 pm


Назад към Съюз на Енолозите в България

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта

cron