малки изби?

Тук е мястото за дискусии, коментари и проблеми относно елексира наречен ВИНО

Модератори: dcv, ilu6a

малки изби?

Мнениеот Karovski » Чет Авг 12, 2010 7:14 pm

Здравейте на всички,
искам да ви поздравя за хубавия форум и интересните мнения в него.
Бих искал да помоля тези от вас които знаят за малки изби с качествена продукция да споделят координати им тук или да кажат от къде можем да ползваме информация. По принцип се интересувам от всички региони в страната.
Благодаря ви предварително.
Karovski
 
Мнения: 3
Регистриран на: Чет Авг 12, 2010 1:47 pm

Re: малки изби?

Мнениеот Karovski » Чет Авг 19, 2010 6:59 pm

Благодаря ти Николай за добрия отговор. Бих желал да се свържа с теб за малко повече инфо и да дайстваме а сега и ще обясня защо се интересувам.
За малките специализирани магазини за алкохол ще става много по-трудно положението с продажбата на вина спрямо конкуренцията която се налага от големите търговски вериги. Аз имам малко такова магазинче и смятам за мен да си реша проблема, а именно като заменя от рафтовете си българските вина от познатите етикети и ги заменя с малки и качесвени вина от изби които никога няма как да си договорят продукцията с Kafland, Metro, Billa и прочее. По този начин смятам че ще запазя моя UPS (unique point of sale) и да бъда конкурентен.
Това е моята идея и се надявам да проработи, затова ти благодаря за инфото(ще трябва да свържем) и бих оценил ако и други колеги препоръчат нещо за да си помогнем взаимно.
Благодаря.
Karovski
 
Мнения: 3
Регистриран на: Чет Авг 12, 2010 1:47 pm

Re: малки изби?

Мнениеот ново село » Чет Окт 21, 2010 11:07 pm

Здравейте,
Понеже не откривам място за консултаций, относно малка винарска изба , бих попитал следното: някой би ли ме посъветвал, споделил, дали е наясно как може да се продаде. Иначе избата си е напълно законна, с голям циментов винификатор и складова площ около 220 кв.м, вкопана в земята, има и собствен кладенец и е в центъра на селото.
ново село
 
Мнения: 7
Регистриран на: Чет Апр 30, 2009 5:58 am

Re: малки изби?

Мнениеот HristoBratanov » Нед Дек 12, 2010 11:54 pm

Здравейте! Ние сме собственици на малка винарна. Намира се в град Харманли,виното което правим е от собствени лозя от региона. Ако се интересувате можете да се свържете с мен на:
0878 777 838 Христо Братанов
HristoBratanov
 
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Дек 12, 2010 11:46 pm


Назад към Всичко за виното

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта

cron