Оказа се , че няма да е страшно за виното - слагаш някакъв обикновен разходомер, които не различава вино от вода и с него си мериш движението. Само не разбрах дали само като експедираш/ приемаш или и движението на вино вътре в избата.
За ракиите - там трябва да си вързан към нашата система за отчетност и към митницата - на 2 места - след буферния съд на баретата и на бутилковата линия. Цялата информация е в реално време.
Има доста неясноти, които ще се оправят с експертна група от митница и винари
Но едно е ясно - парите за всички тези екстри се осигуряват от винарските изби.
Плащаш си да те следят.
Дневника за складовата наличност трябва да се качи в Интернет сървър-Замунда или Арена
, за да могат определени леца от Митниците в реално време да правят проверки.
Като стане всичо това - всеки ден трябва да се подават данни, че...