Приемам всякакви съвети
Публикувано на: Вто Сеп 28, 2010 9:34 am
Привет.И тази година реших да се занимавам с прозиводството на вино въпреки слабата реколта.От 3-4 години насам го правя по кажи-речи един и същ начин по всепознати технологии.Миналата година освен серниста киселина добавих е винарски бентонит и ако трябва да бъда искрен-СТРУВАШЕ СИ!Виното придоби кристален,светломеден цвят,светъл кехлибар.Имаше само 1 недостатък според мен и той беше ниската му алкохолност,но сметнах,че това произлиза от 3-те ваденета за откаляване на бентонита.Тази година смятам да сложа една идея повече захар за да може да се компенсира градусът отрано(Правилно ли е според вас това или ще направя грешка)????
Основният ми въпрос е свързан с бялото вино.Приемам всякакви идеи познати на вас свързани с производството на бяло вина.Имам предвид техники,непознати на общият винопроизводител.
п.п Благодаря предварително!!!
Основният ми въпрос е свързан с бялото вино.Приемам всякакви идеи познати на вас свързани с производството на бяло вина.Имам предвид техники,непознати на общият винопроизводител.
п.п Благодаря предварително!!!