Висок захарен градус

Тук може да поставите своя проблем за решаване ако не може да се справите или просто искате още едно мнение

Модератори: dcv, ilu6a

Висок захарен градус

Мнениеот Мавруда » Пет Сеп 28, 2012 11:02 am

Захарният градус на гроздовата мъст ми е 26,2.Искам да попитам може ли да добавя вода и колко?Как,да изчисля?
Мавруда
 
Мнения: 3
Регистриран на: Вто Сеп 29, 2009 8:38 pm

Re: Висок захарен градус

Мнениеот vinoirakia » Пет Сеп 28, 2012 2:38 pm

za 23

26 x N(obema na technostta) / 23= M

Vodata e = M-N
vinoirakia
 
Мнения: 363
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:29 pm
Местоположение: Пловдив


Назад към Въпроси и отговори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron