Въпрос за серниста

Тук е мястото за дискусии, коментари и проблеми относно елексира наречен ВИНО

Модератори: dcv, ilu6a

Въпрос за серниста

Мнениеот pepel92 » Пон Окт 03, 2011 7:59 pm

Искам да разбера имали друго вещество което мога да сложа вместо серниста?Защото ще е по полезно без такива химии.А също колко захар се слага?Бяха ми казали на ~60л вино 1kg захар.
pepel92
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Окт 03, 2011 7:33 pm

Re: Въпрос за серниста

Мнениеот loserrrr » Нед Окт 09, 2011 11:48 am

Зависи какви са му градусите на самото вино и съответно какъв градус гониш .. 21?22? Най-добре отиди при някой винар да ти го измери и той ще ти каже на колко литра какво количество се слага за да се достигне оптималният градуси ти вече ще си правиш сметките.
loserrrr
 
Мнения: 4
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2011 2:24 pm


Назад към Всичко за виното

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта

cron