Съвет от специалист винар

Тук е мястото за дискусии, коментари и проблеми относно елексира наречен ВИНО

Модератори: dcv, ilu6a

Съвет от специалист винар

Мнениеот BREAKER » Пон Апр 12, 2010 5:36 pm

Здравейте,стана хубаво бяло вино около 100-110л. от мускат и ркацители,но се появи проблем с аромата и вкуса(според мен) след като шуреят ми му сложи серниста киселина 1гр/л.,виното си "ухае" на серниста к-на и не мога да го пия. :shock: :cry:
Та въпроса ми е как мога да премахна аромата на серниста к-на,ферментацията е проведена нормално?
Благодаря на отзовалите се .
BREAKER
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пет Яну 16, 2009 1:32 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Съвет от специалист винар

Мнениеот sstan » Вто Апр 13, 2010 7:46 am

Това е малко много. Пробвай да го аерираш малко.
sstan
Site Admin
 
Мнения: 648
Регистриран на: Пон Яну 15, 2007 5:54 pm
Местоположение: Велико Търново


Назад към Всичко за виното

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron