кисела шара

Тук е мястото за дискусии, коментари и проблеми относно елексира наречен ВИНО

Модератори: dcv, ilu6a

кисела шара

Мнениеот venom » Нед Окт 04, 2009 3:12 pm

Здравейте колеги, ще съм благодарен ако някой помогне и ми каже как може да се намали киселинноста на шарата. Благодаря предварително.
venom
 
Мнения: 1
Регистриран на: Нед Окт 04, 2009 3:03 pm

Мнениеот vinoirakia » Нед Окт 04, 2009 6:23 pm

По - добре първо я изферментирай и после на вино се сваля.
vinoirakia
 
Мнения: 363
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:29 pm
Местоположение: Пловдив


Назад към Всичко за виното

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта

cron