начинаещ сам,как разбирате кога е приключила бурната фермент

Тук е мястото за дискусии, коментари и проблеми относно елексира наречен ВИНО

Модератори: dcv, ilu6a

начинаещ сам,как разбирате кога е приключила бурната фермент

Мнениеот mariokarka » Пон Окт 13, 2008 12:11 am

начинаещ сам,как разбирате кога е приключила бурната ферментация,кога да затворя бидона,и опасно ли е това че имам въздух,оклоло две педи до отвора?
Начинаещ съм,как разбирате кога е приключила бурната ферментация?Кога да затворя бидона и опасно ли е ако има много въздух при тихата ферментация?мерси на всеки които откликне.
mariokarka
 
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Окт 13, 2008 12:03 am

Назад към Всичко за виното

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта

cron